Esti persoana juridica (firma) si te ocupi cu vanzarea de accesorii GSM? Inregistreaza-te pe platforma dedicata firmelor si hai sa devenim parteneri! CLICK AICI
Iti oferim TRANSPORT GRATUIT oriunde in tara la orice comanda de minim 69 LEI

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Cum plasez o comanda?

O comanda se poate plasa prin intermediul website-ului sau prin e-mail la adresa comenzi@hqmobile.ro. De asemenea oferim si optiunea de Call Me Back in pagina fiecarui produs, optiune prin care introduceti numarul de telefon si noi va sunam in a va prelua comanda.

Produsul comandat a ajuns deteriorat. Ce fac?

Va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@hqmobile.ro , urmand ca dupa ce aflam toate detaliile sa rezolvam rapid problema.

Am gresit adresa de livrare / facturare. Ce fac?

Dati-ne un telefon la numarul 0770 575 317 sau scrieti-ne un e-mail la adresa comenzi@hqmobile.ro in cel mai scurt timp posibil pentru a corecta greseala inainte ca operatorii nostri sa expedieze comanda catre dvs.

In cat timp ajunge comanda la mine?

Timpul estimat de livrare variaza in functie de orasul in care doriti sa fie livrata, de ora la care a fost facuta comanda si de tipul de transport ales. Cel mai rapid puteti intra in posesia comenzii ridicand-o de la noi de la sediu, prin curier termenul estimativ de livrare este de 24-48 ore. Informatiile sunt pur informative si ele pot varia in functie de anumiti factori.

Sunt persoana juridica si as dori sa comand cantitati mai mari. Ce fac?

Am venit in intampinarea persoanelor juridice cu o platforma separata dedicata acestora. Puteti accesa platforma de aici AICI.


TE ABONEZI LA NEWSLETTER
Te poti dezabona oricand doresti. Mai multe detalii aici: Politica de Confidentialitate